И тази година в Профилирана природо-математическа гимназия „Акад. проф. д-р Асен Златаров“ беше открит традиционният Коледен базар. Превърнала се в запазена марка на учебното заведение, благородната инициатива напомня, че българинът носи доброто в своята душа. В навечерието на Коледа гимназистите вярват, че могат заедно да помогнат на приятел в нужда, да дарят усмивки и топлина, да са част от нечия мечта. Кампанията, чието мото е „ Деца помагат на деца “, за поред път показва, че доброто е призвание, а не дълг.

Водещата Галя Маринова от 10в клас приветства организатора на мероприятието – госпожа Ценка Пеева и учениците от клуб „Благородно сърце“ по проект „Твоят час“. В духа на празника участниците в клуб „ Езикова игра“ по проект „ Твоят час “ изпълниха емблематичната песен „ O Tannenbaum “. В откриването на Коледния базар взе участие и директорът на гимназията- г-жа Даниела Колева, която постави началото на състезанието за най-добре украсена класна стая.

Седмицата, посветена на благотворителността, поставя началото на коледните празници в Златаровската гимназия. Събраните средства за поредна година ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение.


За повече и по-пълна информация от живота на гимназистите, разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК и страницата във FACEBOOK


www.pmgzlatarov.net

Реклами