Традиционно Златаровската гимназия организира кампания за прием на ученици след завършен VII клас. Тази година успехите на гимназистите ще бъдат представени в серия от репортажни блокове. Репортерите от PMG TV с ръководител Стефка Граматикова за пореден път уловиха най-интересните моменти от училищния живот и ги обединиха в няколко рубрики. В категорията „Науката е наше знаме“ ще бъдат показани постиженията на учениците в учебно-възпитателната работа, завоюваните челни места на олимпиади и състезания в различни научни области. Благотворителните инициативи, подети от гимназисти и преподаватели, които ни направиха съпричастни на човешките болки и радости, са обединени под надслов „Заедно да дарим надежда“ В рубриката „Красив ум в здраво тяло“ са включени видеоматериали и интервюта със „златните“ момчета и момичета на ПМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“, които неведнъж са прославяли името на родното училище с достойното си представяне на спортни форуми и първенства. Обективът на PMG TV запечата най-вълнуващите моменти от многобройните тържества и културни изяви на талантливите ученици от гимназията под мотото „Изкуството е нашата стихия“.

Кампанията ще започне на 7 май с посещение на ОУ „Любен Каравелов“ село Трудовец и ОУ „Свети свети Кирил и Методий“ Ботевград, а на 11 май информационният блок ще бъде представен в ОУ „Никола Вапцаров“.

 

 

 

 


За повече и по-пълна информация от живота на гимназистите, разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК и страницата във FACEBOOK


www.pmgzlatarov.net

Advertisements