https://i2.wp.com/www.balkanec.bg/pictures/big/1385371881.jpgВече е готов първият самостоятелен албум „INFINITY” на ученикът от ПМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров” Питър Райнов. Десетокласникът започна първите си по сериозни изяви на сцена с инициирането на благотворителен концерт „Царството на славата” за деца в неравностойно социално положение и с включването си в благотворителен спектакъл „Заедно да дарим надежда!” в помощ на бащата на двама гимназисти. От тук нататък плановете на Питър са свързани с преговори с продуценти, които са заинтересовани от неговия продукт. Питър не изключва издаването на албума в неговата версия на български език до няколко месеца, може би 3-4.
Работата по издаването на албума продължи около 6 месеца, каза Питър. Звукозаписната компания, осъществила записа на албума е „High Sound Studio”, приемник на „Балкантон”. Всичко започва през aвгуст 2013 г., когато стартира композирането и писането на първите 6 песни. Останалите 6 парчета са завършени в края на септември. В началото на октомври младият дебютант в поп музиката подбира и 10-те най-хубави песни от своя репертоар в бъдещ компакт-диск. Втората фаза от проекта му е самото записване на албума, който продължава близо месец – от 20-ти октомври до 17-ти ноември 2013г. През януари албумът е миксиран и мастериран, а през февруари – напълно готов.
Планира се представяне на албума, което ще бъде през идващото лято, каза десетокласникът. Естрадната звезда Етиен Леви е проявил интерес към творчеството на младия ботевградчанин. Изработването на обложката на  е по идея на самия Питър, а изпълнението е на вуйчо му, който е рекламен агент в София. След като станат готови и клиповете към песните, албумът ще тръгне с редовна продажба.
Песните нa „INFINITY” са вдъхновени от огромното въображение и авангардно  мислене на ученикът, чиито любими изпълнители са Кеша, Лейди Гага и „Evanescence” и Мадона.

Източник: balkanec.bg


За повече и по-пълна информация от живота на гимназистите, разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК и страницата във FACEBOOK


www.pmgzlatarov.net

Advertisements