Под този наслов премина последният открит урок в Златаровската гимназия, част от кампанията по прием на ученици. Възпитаниците на Радка Иванович демонстрираха отлични познания по английски език пред емблематичните Шекспирови герои – Ромео и Жулиета. Ентусиазираните гимназисти разказаха на специалните си гости историята на своя клас в снимки. С помощта на мултимедийни презентации осмокласниците запознаха съвременната романтична двойка с разнообразието на българската кухня, традиционните празници, фолклора, красотата на нашата природа, забележителностите на родния Ботевград, както и постиженията си в спорта.

Първата представителна изява на VIII “Г“ клас завърши с песен, която беше поздрав за техните родители и преподаватели. Госпожа Радка Иванович благодари на своите ученици за проявената креативност при изпълнението на поставените им задачи и увери, че с тази изява поставят началото на своите успехи.


За повече и по-пълна информация от живота на гимназистите, разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК и страницата във FACEBOOK


www.pmgzlatarov.net

Advertisements