https://i2.wp.com/www.balkanec.bg/pictures/big/1369420483.jpgНа 24 май – Денят на българската просвета и култура е балът на зрелостниците от ПМГ "Акад. проф. д-р Асен Златаров". Матурите вече минаха… и дойде денят на официалното завършване. След месеци приготовления и избиране на бални рокли, костюми и прически, дванадесетокласниците отбелязаха тръгването си от училището. Това е последният ден, в който целият клас се събира заедно в училище, и както подобава в този ден всички са красиви. От тук насетне започва истинският живот със своите радости и неволи. Тази година мотото на абитуриентите от ПМГ е: "2013 = 6". Искрено им пожелаваме да са отличници в живота!

Випуск 2013 на ПМГ „Акад.проф.д-р Асен Златаров” – Ботевград празнува тази вечер абитуриентския си бал. Купонът на зрелостниците е организиран в ресторант „Нобилис”. Спазвайки традицията, абитуриентите се събраха в двора на учебното заведение, където заедно със своите преподаватели си направиха снимки за спомен. След това младите хора и техните учители се отправиха към ресторанта. На излизане от училищния парк те се поклониха и поднесоха цветя на паметника на Асен Златаров.

Тази година зрелостниците на ПМГ са 54 на брой – 12 „а” клас с класен ръководител Радка Гетова и 12 „б” клас с класен ръководител Даниела Пенкова. 

https://i2.wp.com/www.balkanec.bg/pictures/big/1369420419.jpg https://i0.wp.com/www.balkanec.bg/pictures/big/1369420516.jpg https://i0.wp.com/www.balkanec.bg/pictures/big/1369420449.jpg

 

ОЩЕ СНИМКИ!!!


За повече и по-пълна информация от живота на гимназистите, разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК и страницата във FACEBOOK


www.pmgzlatarov.net

Advertisements