sn.2На 17.05.2013 ученици от гимназията участваха в хепънинга “Партньори за зелен регион”, който е част от проекта “Гражданско общество и местна власт-партньори за зелен регион”. Хепънингът е организиран от Областния управител на Софийска област и фондация”Съвременност”.

По време на изявата организаторите съобщиха резултатите и постиженията от реализирането на проекта. Младите природозащитници споделиха познания и идеи за устойчиво развитие .

Обявени бяха резултатите от конкурса за рисунка на тема “Здравословен начин на живот и природа”, в който участваха ученици от общините Ботевград, Правец, Своге, Етрополе, Костенец и Самоков. От ПМГ с рисунки участваха Ивана Николова – V клас, Иван Трифонов –VІ клас, Гергана Георгиева –VІІ клас, Кристияна Велчева-VІ клас и Марк Цеков –VІІІ клас. Първото място грабна Кристияна Велчева.

Обявени бяха и резултатите от конкурса за есе ”Моята идея-принос за зелен регион”. Силвия Иковска получи награда за най-млад участник.

Пътеводител с 25 туристически обекта в Софийска област получиха всички участници.

Ники Априлов и неговият екип се погрижиха за доброто настроение на всички присъстващи.

sn.1


За повече и по-пълна информация от живота на гимназистите, разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК и страницата във FACEBOOK


www.pmgzlatarov.net

Advertisements