https://i2.wp.com/www.balkanec.bg/pictures/big/1352275559.jpgПобедители в акцията за събиране на хартиени отпадъци, която се проведе на 17-ти октомври в ПМГ”Акад. Проф. Д-р Асен Златаров”, е 9-ти „б” клас с 992 кг. На второ място е 7-ми клас с 646 кг., а на трето място са нарежда 10-ти „в” клас с 356 кг., на 4-то място е 5-ти клас, на 5-то 12”а”клас,на 6-то е 6-ти клас и т.н. Наградният фонд е осигурен от фирма „Еко пак”, съобщи директорката Даниела Колева. Тя връчи паричните награди на класиралите се класове на първите 4 места. 200 лв. получиха първенците 9-ти”б” клас с класен ръководител Десислава Ангелова, 150 лв. получиха 7-ми клас, 100лв. получиха 5-ти клас. Третото място по право е присъдено на 10-ти „в”клас, но тъй като те са организатори на инициативата за предаване н хартиени отпадъци, те отстъпиха мястото на петокласниците. Десети „в” клас получиха награда от 50 лв.
В края на награждаването г-жа Колева изрази надежда, че следващата година гимназистите ще предадат повече хартия в резултат на разделното събиране, което се осъществява в учебното заведение за втора поредна година.

*Материалът е предоставен с любезното съдействие на сайта “Балканец”


За повече и по-пълна информация от живота на гимназистите, разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК и страницата във FACEBOOK


www.pmgzlatarov.net

Advertisements