Днес ботевградската гимназия тържествено изпрати випуск 2012. Специалната подготовка, в която наред с традициите наложени от десетки години присъстваха и много оригинални идеи, създаде едно наистина празнично настроение.

В ранни зори абитуриентите чакаха пред вратите своите преподаватели и приятели от  училището.

Единадесетокласниците бяха вложили много желание и труд за да направят последния учебен ден на тазгодишните абитуриенти наистина запомнящ.. Цветни кордони по коридорите и стълбищата отведоха дванадесетокласниците и техните класни ръководители до красиво украсените класни стаи. Там, сред много балони и цветя, за всеки имаше китка здравец, папка с лично послание или картичка с красиви пожелания

Директорът на ПМГ ”Акад. Проф. д-р Асен Златаров” Даниела Колева  поздрави всички випускници:

„Вярвам, че всеки от вас ще остави в сърцето си най-светлите и хубави мигове от училищния живот. Ние, вашите учители, вярваме, че ще преодолеете всички усилия и трудности по пътя ви, защото сте възпитаници на Гимназията.

„Вярвам, че учителите на Гимназията са дали много от себе си, за да израснете като достойни граждани.”

„На добър час и много късмет. Пред вас се открива един нов свят, един непознат път с много изненади и трудности”.

“Бъдете здрави, трудете се и разнасяйте славата на нашата гимназия”, пожела Даниела Колева на Випуск 2012.

Букети с думи на благодарност от името на Випуск 2012 поднесе Елеонора Стаменова, която бе избрана за Отличник на Випуск 2012.

„Благодарим ви за усилията, които положихте, за да ни превърнете в достойни граждани. Продължавайте да работите все така упорито. Предайте на учениците след нас вашите знания и им помогнете да усвоят необятния свят на науката”, каза Елеонора.

Тържеството продължи със забавна програма, в която гимназистите показаха талант и най-хубавите български песни за приятелство, училище, любов и надежда направиха денят още хубав и незабравим.

На добър час, момичета и момчета!  

Oще снимки вижте тук


За повече и по-пълна информация от живота на гимназистите, разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК и страницата във FACEBOOK


www.pmgzlatarov.net

Реклами