imageПосланието  на Пролетния бал е „Обединени от силата на младостта и красотата, да кажем „Не на агресията, да на любовта”. Събитието протече с много настроение и изненади от страна на учениците, които представиха богата музикална програма, наситена със скечове, хумористични сценки, песни и танци. Водещи на тържеството бяха Румина и Йоана от 11-ти „а” клас. В началото на тържеството директорката Даниела Колева отличи с книги и грамоти учениците, завоювали първи места в математическото състезанието „Математическо Кенгуру”. На първо място от петокласниците награди получиха Саво Цветославов, Християна Велчва и Цветелина Димова, на второ място Деян Любомиров и на трето Йордан Беров. От шестокласниците бяха наградени класиралият се на първо място Антим Петков, второ място Цветелина Пенева и на трето Христо Христов. Весела Хичева от 11-ти клас бе наградена за 1-во място, на второ място Йоана Панталеева. Грамоти получиха и участниците в изложбата „Пролетна импресия”, които участваха с фотография и икебани. Това бяха учениците от 8-ми „б” клас, 11-ти „б” клас, 9-ти „в”клас и други, както и участниците  в двата клуба  ”Природолюбители” и клуб "Моят екологичен свят". Поздравителен адрес получи и Георги Стоянов за спечеления  сребърен медал в откритото първенство по олимпийско таекуон-до.
Музикалната програма започна с представяне на атрактивни маски и костюми, сред които бяха „Ангелчето”, „Пролетта” и „Зомбито”. По време на представлението, 8-членно жури от учители и ученици оцени представянето на ученици от 5-ти до 12-ти клас. Те определиха няколко приза – за млад талант, най-атрактивна маска и за най-атрактивно танцуващо момиче. В края на купона бяха излъчени Крал и Кралица на Пролетния бал. Тази година призът спечели двойка от 12„а” клас. Новосформираната група “Wild flame”(Див пламък) забавлява публиката с известни рок парчета.

ЦЯЛАТА ФОТОГАЛЕРИЯ РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: balkanec.bg


За повече информация от живота на гимназистите, разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК и страницата във FACEBOOK


www.pmgzlatarov.org

Advertisements