Милиони потребители на „Скайп” останаха без комуникационната услуга за няколко часа заради проблем в системата на компютърната програма за интернет комуникация .
В интернет изявление от „Скайп” обясниха, че връзката с мрежата на важни компютри на компанията е прекъснала заради „неопределен” до момента проблем. Оттам заявиха, че инженери от компанията са в процес на изработване на нови компютри, които постепенно ще нормализират настоящата ситуация.
„Това може да отнеме няколко часа и ние искрено се извиняваме за прекъсването на вашите разговори.”, се извиниха от „Скайп”. Оттам добавиха, че възстановяването на някои услуги, като например видео разговорите, може да отнеме повече време.
Базираната в Люксембург компания е основана през 2003 година. За разлика от стандартните телефонни мрежи, тя предлага безплатен софтуер за осъществяване на гласова, видео-, и текстова комуникация чрез интернет.
Услугата има милиони потребители по света и много от тях се оплакаха от провала на комуникацията в съществуващите социални мрежи.


За повече и по-пълна информация разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК

Реклами