Група български разработчици създадоха коледен мултимедиен браузър BS-Christmas с помощта на интернет средства от ново поколение.

BS-Christmas се базира на първия български браузър BS Gold, който се появи на пазара преди няколко месеца. Създателите му от G System Group и Дата Център България твърдят, че е най-бързият в света, позовавайки се на изследвания на download.com и softpedia.com.

BS Gold е минималистичен браузър, който ползва най-малко оперативен ресурс на потребителя.

Новата разработка BS-Christmas дава възможност на всеки да използва напреднали технологични инструменти за сърфиране и работа в мрежа с директна връзка до социалните профили в най-популярните сайтове, както и да редактира по лесен начин уеб съдържание.

Разработчиците на продукта са създали Център и Фонд за подпомагане на талантливите български деца. Вече една част от центъра е построена със  средства от платената версия и доброволен труд. В него младежите ще се занимават с разработване на собствени софтуерни продукти.

Професионалните версии включват редица функции и инструменти от четвърто поколение за работа в интернет, в помощ на ИТ специалистите: изготвяне на програма, отговаряща на последните изисквания; възможност за конфигуриране при  работа с уеб приложения; интуитивна система за контрол на сложни процеси; анализ, контрол, мониторинг и оценка на риска в интернет и др.

Професионалните инструменти, разработени на базата на технология Black Screen, служат в редица сфери на кибер отбраната и борбата с кибер престъпленията.

BS-Christmas, както и различни демо версии на професионални инструменти могат да бъдат свалени безплатно от официалният сайт за Европа.

Даунлоуд: BS-Christmas


За повече и по-пълна информация разгледайте ВСИЧКИ БРОЕВЕ НА ЕЛЕКТРОНИЯ УЧИЛИЩЕН ВЕСТНИК

Реклами